78189

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 29. 6. 2010
Re: Med z ho??ice

To se nedá nijak standardizovat. prostě to musíš sledovat a jakmile se začne kalit, tak pastovat.

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Jakub <bsvoboda/=/centrum.cz>
> Předmět: Med z ho??ice
> Datum: 29.6.2010 13:35:31
> ----------------------------------------
> Zdravím přátelé,
>
> nedávno se zde diskutovalo na toto téma ale uniklo mi, zda když med z
> hořčice je chuťově obdobný jako med z řepky, zda se musí i zavčas dostat z
> plástů jako řepkový? Máte někdo v tomto směru nějakou zkušenost? A k tomu
> podotázku: jak se chová z hlediska krystalizace, když jej holky mixují s
> medovicí z lip?
>
> Díky za případné odpovědi.
>
> Jakub
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 45599


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu